Catering til alle anledninger

Hos Brødrene Berbusmel får du ekte mat med gode smaker. Vi er opptatt av høy kvalitet, gode råvarer og har bred erfaring fra alle typer arrangementer, som blant annet bryllup, konfirmasjoner, firmafester og eventer.

Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier.

 
jeremy-wong-weddings-LVfRmw5yZeo-unsplash.jpg

Bryllup

Få begivenheter i livet er like stort som et bryllup. Vi har lang erfaring med alle typer bryllup og hjelper deg mer enn gjerne med å skreddersy en meny til den store dagen.

hunter-newton-8VeHxmQd-sg-unsplash.jpg

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en høytidelig og viktig markering i livet. Velg mellom en tradisjonell middag eller våre varianter av tapas- og koldtbord.

photos-by-lanty-O38Id_cyV4M-unsplash.jpg

Dåp

Dåp er en tradisjonsrik anledning. Marker dagen med god mat fra oss. Vi har flere alternativer på både koldtbord og påsmurt, tradisjonell middag og en stor tapasmeny.

 
michael-discenza-MxfcoxycH_Y-unsplash.jpg

Selskap og fest

Planlegger du selskap eller fest? Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

tyler-callahan-e_RpjNyMgEM-unsplash.jpg

Firma / Event

Vi hjelper deg med å få den perfekte rammen på ditt event! Her finner du spennende menyer som sikrer ditt arrangement en fantastisk matopplevelse.

annie-spratt-Vb97PuXy1hE-unsplash.jpg

Julebord

Julebord er tradisjon for en fest eller selskap rundt juletider. Vi leverer julemat til ditt juleselskap eller julebord! Ta en titt på vår velsmakende julemeny.