Én baker og én kokk.

Bakeri.jpg

Historien

Vi er brødrene Ola og Lars Berbusmel, en baker og en kokk. Vi har vokst opp med fiske på havet med pappa, mammas hjemmebakte brød, mormors fiskegrateng og bestepappas blautkaker.

Høsten 2018 åpnet vi vårt eget håndverksbakeri med kafé og delikatessebutikk på torget i Bodø. Vår filosofi handler om lokale retter og råvarer, rene smaker og en blanding av tradisjonelle og moderne teknikker.

Bakeri og delikatesse

Bakeriet vårt ligger sentralt plassert på torget i Bodø, og er et naturlig møtested for en kopp kaffe, lunsjmøter eller et sted å gå for å kjøpe det lille ekstra til helgen.

Vi har fokus på moderne håndverk, kvalitet og lokale råvarer. Vi baker brød med få ingredienser og god hevetid – det gir de beste brødene, mener vi.

Hos oss finner du også et rikt utvalg av delikatesser for salg, alt fra spekemat, gode oster, oljer, eddiker og ferskt kjøtt, samt en selskapsmeny med lokale råvarer i sesong.

Stikk innom for en prat eller noe å bite i!