Tradisjonell julebuffet

Meny

Pinnekjøtt fra Hansen
Produsert av prisvinnende Idsøe Pølsemakeri i Stavanger. Tørrsaltet og tørrmodnet. (Allergener; -)

Ribbe med sprø svor, marinert med julekrydderier
Av kjøtt fra Nordnorske griser. (Allergener; sennep)

Julepølser og medisterkaker
Julepølser fra Metervare og saftige grove medisterkaker. (Allergener; Pølser:- / Medister; Melk, egg)

Hjemmelaget Rødkål
Kokt med rødvin, eple og julekrydderier. (Allergener; -)

Hjemmelaget Rotmos

(Allergener; Melk)

Hjemmelaget Julesaus, laget med bruning

(Allergener; Gluten(hvete), melk, sennep, soya)

Gulløyepotet fra Vesterålen

(Allergener; -)

Julesennep (Allergener; Sennep)

Rørte tyttebær (Allergener; -)

 

Vegetar/Vegansk alternativ: (lages på forespørsel)

Bakt Hokkaidogresskar og selleristek

Serveres med appelsinsaus og seiersløkgremolata.

På forespørsel lager vi også til vegansk rødkål og rotmos.

 

Minimum 15 personer.

Kr 685,- per pers)

Dessert; kr 95,- pr pers

Karamellpudding med krem og karamellsaus

(Allergener; Melk)

Eller

Riskrem med skogsbærsaus

(Allergener; Melk)

Neste
Neste

Juletapas