Tradisjonell julebuffet
Meny
Pinnekjøtt fra Hansen
Produsert av prisvinnende Idsøe Pølsemakeri i Stavanger. Tørrsaltet og tørrmodnet. (Allergener; -)
Ribbe med sprø svor, marinert med julekrydderier
Av kjøtt fra Nordnorske griser. (Allergener; sennep)
Julepølser og medisterkaker
Julepølser fra Metervare og saftige grove medisterkaker. (Allergener; Pølser:- / Medister; Melk, egg)
Hjemmelaget Rødkål
Kokt med rødvin, eple og julekrydderier. (Allergener; -)
Hjemmelaget Rotmos
(Allergener; Melk)
Hjemmelaget Julesaus, laget med bruning
(Allergener; Gluten(hvete), melk, sennep, soya)
Gulløyepotet fra Vesterålen
(Allergener; -)
Julesennep (Allergener; Sennep)
Rørte tyttebær (Allergener; -)
Vegetar/Vegansk alternativ: (lages på forespørsel)
Bakt Hokkaidogresskar og selleristek
Serveres med appelsinsaus og seiersløkgremolata.
På forespørsel lager vi også til vegansk rødkål og rotmos.
Minimum 15 personer.
Kr 685,- per pers)
Dessert; kr 95,- pr pers
Karamellpudding med krem og karamellsaus
(Allergener; Melk)
Eller
Riskrem med skogsbærsaus
(Allergener; Melk)