Deluxe julebuffet

Vår oppgraderte julebuffet har blitt en slager for de som ønsker å kose seg litt ekstra! Denne er også fin å servere som delemat på bordet, der gjestene sender og deler seg imellom.

Meny

Porchetta

Vår versjon av den Italienske klassikeren, som fylles med nøtter og tørket frukt. Sprø på utsiden, saftig og smakfull på innsiden. Av ribbe fra Nordnorske griser.

(Allergener; Sennep, nøtter (hassel, mandler, pistasj), sulfitt)

Helbakt kveite med timian og sitron

Kveita bakes hel med skinnet på, over mange timer. Vi fyller den med timian, sitron og smør, noe som sørger for masse smak. Kveite fra Salten. Serveres med smørsaus.

(Allergener; Fisk, melk)

Andeconfit fra Holte Gård

Hjemmelaget andeconfit, bakt med andefett og urter. Sprøstekt før servering, serveres med hjemmelaget tyttebærsyltetøy og appelsinsaus. Norsk and.

(Allergener; Melk)

Bakt gulrotpuré

(Allergener; Melk)

Frisk salat med bakte, kokte og rå grønnsaker

(Allergener; Sennep)

Hasselbackpoteter med baconsmør og valnøtter

(Allergener; Melk, nøtter (valnøtt), sennep)

Rødkål

(Allergener; Melk)

Julesaus

(Allergener; Melk, soya, selleri)

Smør og sennep

(Allergener; Smør: Melk / Sennep: Sennep)

Kr 795,- per pers Minimum 20 pers

 

Vegetar/Vegansk alternativ: (lages på forespørsel)

Bakt Hokkaidogresskar og selleristek

Serveres med appelsinsaus og seiersløkgremolata.

På forespørsel lager vi også til vegansk rødkål og rotmos.

 

Minimum 15 personer.

Kr 685,- per pers)

Dessert; kr 95,- pr pers

Karamellpudding med krem og karamellsaus

(Allergener; Melk)

Eller

Riskrem med skogsbærsaus

(Allergener; Melk)

Forrige
Forrige

Juletapas

Neste
Neste

Tapasbord