Selskapsmeny 3-5 retter

Høst og vinter -25 / -26

Meny

Forrett

Pannestekte kamskjell

Med comtesaus, bakt jordskokk og ørretrogn

Eller

Smørstekt brioche

Med sopp fra Bodømarka, hjemmelagde potetchips og sylta sopp

 

Hovedrett

Grillet mørbrad av lam og lammeconfit, av lam fra Mo i Rana

Bakt gresskar, pastinakk og sprø grønnkål

Rødvinssaus med kantareller og hvitløk

Eller

«Dagens fangst»; hvit fisk fra Bofisk, etter tilgang

Hollandaise med brunet smør og gressløk

Gulrot fra Fonn-Holand og bakt løk

 

Dessert

Fyldig sjokoladekake med solbærsorbet

Hasselnøtt -og hvit sjokoladekrønsj

 

Pris tre retter 735,- / fire retter kr 795,- / fem retter kr 885,-

Minimum 10pers ; 10-20 gjester 1 kokk a kr 5000,- // 20-30 gjester 2 kokker kr 7500,-

Forrige
Forrige

Taco