Selskapsmeny 3-5 retter
Høst og vinter -25 / -26
Meny
Forrett
Pannestekte kamskjell
Med comtesaus, bakt jordskokk og ørretrogn
Eller
Smørstekt brioche
Med sopp fra Bodømarka, hjemmelagde potetchips og sylta sopp
Hovedrett
Grillet mørbrad av lam og lammeconfit, av lam fra Mo i Rana
Bakt gresskar, pastinakk og sprø grønnkål
Rødvinssaus med kantareller og hvitløk
Eller
«Dagens fangst»; hvit fisk fra Bofisk, etter tilgang
Hollandaise med brunet smør og gressløk
Gulrot fra Fonn-Holand og bakt løk
Dessert
Fyldig sjokoladekake med solbærsorbet
Hasselnøtt -og hvit sjokoladekrønsj
Pris tre retter 735,- / fire retter kr 795,- / fem retter kr 885,-
Minimum 10pers ; 10-20 gjester 1 kokk a kr 5000,- // 20-30 gjester 2 kokker kr 7500,-
 
                        