Ledige stillinger

Bakeri.jpg

Kafémedarbeider (servering)

Kan du bake? Lager du god kaffe? Har du vunnet NM i finstykking? Eller er du rett og slett bare en blid og serviceinnstilt person som er glad i utfordringer og kan jobbe i høyt tempo?

Vi søker etter dyktige og dedikerte medarbeidere til bakeriet vårt, så hvis du kan krysse av på ett av punktene er vi veldig interessert i å bli bedre kjent med deg.

Høsten 2018 åpnet vi dørene til byens nye håndverksbakeri på torget i Bodø. Vi har siden åpning hatt fulle hus, og er blitt et naturlig møtested for en kopp kaffe, lunsjmøter eller et sted å gå for å kjøpe det lille ekstra til helgen.

Sammen med restaurantgründerne Erik Tostrup og Andreas Spørck har vi utviklet et godt konsept med fokus på moderne håndverk, kvalitet og lokale råvarer. Vi baker brød med få ingredienser og god hevetid – det gir de beste brødene, mener vi. Alt av bakst formes for hånd og alt av mat lages fra grunnen av. Hos oss finner du også et rikt utvalg av delikatesser for salg, alt fra spekemat, gode oster, oljer, eddiker og ferskt kjøtt, samt en selskapsmeny med lokale råvarer i sesong.

Ønsker du å jobbe sammen med oss?
Send søknad og CV til brodrene@berbusmel.no