Personvern og informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å bedre våre nettsider, og kundeopplysninger for å tilby tjenester til våre kunder. Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet. Disse brukes for å analysere brukeraferd, samt huske valg du foretar deg på våre nettsider. Det er fullt mulig å slå av cookies i nettleseren, men vær obs på at mange nettsider da ikke vil fungere. Du vil ikke kunne handle i nettbutikker, eller logge deg på sosiale medier som Facebook og Twitter.

På nettlesernes egne sider kan du lese mer om hvordan du gjør egne innstillinger knyttet til informasjonskapsler. Informasjonskapslene kan slettes fra innstillingene i nettleseren din. Dersom du ikke endrer innstillingene til ikke å tillate informasjonskapsler, vil disse opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som tillater dette.

På våre nettsider bruker vi Google Analytics og Facebook pixel. Dette er svært vanlige analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mer. Vi benytter Facebook sin pixel for å kunne tilby våre besøkende målrettet informasjon på Facebook og Facebooks nettverk basert på deres adferd på våre nettsider.

I analysesammenheng kan statistikk som antall sidevisninger og annen relevant informasjon deles med våre samarbeidspartnere. Denne dataen er anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson. Vi kan dele din ikke-identifiserbare informasjon med relevante databehandlere for analyse og markedsføring. Dette kan hovedsakelig omfatte aktører som Facebook, Google og andre markedsføringspartnere. Din data forblir anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson med mindre du samtykker til denne bruken spesifikt. Analysedata lagres på ubestemt tid for å se trender og utvikling av adferd.

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med oss.

Sist oppdatert: 15.08.2019