Julebuffet DeLuxe

Perfekt å servere som delemat på bordet, der gjestene sender og deler seg imellom.

Pris 525,– per pers

Vilkår:

For bestilling til under 10 personer tilkommer 2500,- for leie av kokk. Ved utkjøring tilkommer 10,- per kilometer tur/retur utenfor Bodøs bygrenser (Løpsmarka i nord, Tverlandsbrua i øst).

Julebuffet

Porchetta, med nøtter, sennep og tørket frukt
(A: Sennep, nøtter(hassel, mandler, pistasj), sulfitt)

Helbakt kveite med timian og sitron
(A: Fisk)

Andeconfit med appelsinsaus og tranebær
(A: Melk)

Gresskarpuré
(A: Melk)

Frisk salat med bakte, kokte og rå grønnsaker
(A: Sennep)

Potetterte «Anna» med valnøttsmør og bacon
(A: Melk, nøtter (valnøtt), sennep)

Rødkål
(A: Melk)

Smør og sennep
(A: Smør: Melk / Sennep: Sennep)

Brød fra bakeriet
(A: Gluten (hvete, rug, spelt, bygg)

Dessert

Rømmepannacotta med tindved
(A: Melk)

Eller

Riscremébrulee med solbærsorbet og havreflarn
(A: Melk, egg)


Våre menyer